perjantai 1. helmikuuta 2013

PERJANTAI

Diipadaa eilen oli kiva päivä!! Mentii illalla henkkaa kavereiden kaa kattoo Constablesii. En ollu paljoo aikasemmi ees kuullu koko yhtyeestä, jonku yhen biisin kuunnellu youtubesta ku facessa tuli kutsu sinne hela- torstai klubille. Mut joo bändi soitti tosi kivaa musaa ja keikalla oli hyvä fiilis! Aika stockers meininkiä mutta eipä se haittaa..
Sit aikasemmin päivällä pyörittiin kavereitten kanssa kaupungilla ja kävin monkista ostamassa sellasen mustan pussukan ja harmaat pöksyt alennuksesta, jee. Olin kokonaa unohtanu että sain sinne lahjakortin jouluna niin käytinpä sen nyt.
Sitten vielä niinkin iloinen asia että sukkani tulivat eilen! Tilattiin jannen kanssa karmaloopista sellaset mustavalkoset huffin tennissukat joku pari viikkoo sitten. Ootan että tulee kesä ja lämmin ja mulla on ruskeet jalat ni ne sukat sopii hyvin (jee sit kans vyölaukku!).
 http://www.youtube.com/watch?v=EhhHtQO1dzo 
 Vedin äsken taas koulutyttövaatteet päälle ja lähen nyt äkkiä käymää kotona hakemassa avaimet ja meen palauttaa vara-avaimet ja sitte meen hakemaan benkkua tarhasta ja mennään ehkä pulkkamäkeen :)
Jess huomnna Beeffiin ja kattoo että mitä sitä tänää keksis! Hyvää vklpa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti